Filosofisch Café

Iedereen die zijn mening durft los te laten is welkom in het filosofisch café

Café Filo

Voor wie is het?

In het Café kom je ook onbekenden tegen die naar jouw argumenten komen luisteren. Of die juist hùn idee uiteen zetten. Niet om hun eigen mening te gaan verkondigen of om hun gelijk te halen. Elke bezoeker mag vertellen hoe hij of zij over het onderwerp denkt. Maar je moet er ook tegen kunnen dat anderen daar kritische kanttekeningen bij plaatsen. Kortom, als jij het durft om vraagtekens bij je eigen antwoorden te zetten dan ben je van harte welkom.

En wat kost zo'n goed gesprek? Je betaalt alleen je eigen drank, het is tenslotte een café. Deelname aan het gesprek is verder gratis, maar zoals je hierboven hebt gelezen houd je er juist wat aan over!

Tot binnenkort bij één van de gesprekken. Kijk hieronder wanneer het volgende gesprek gepland staat. Proost!

Geplande gesprekken

dinsdag, 10 december 2019: Café Filo

Aanvang om 20:00 uur in Café (Hof 8, Amersfoort)
Bedoeld voor: Iedereen
Kosten: gratis entree
Korte beschrijving:

December is een maand vol met rituelen. Van cadeaus, afscheid nemen en nieuwe ideeën. En in die laatste zijn we bij het Filosofisch Café geïnteresseerd. Heb jij nieuwe ideeën of vragen over iets wat je recent hebt meegemaakt. Samen met andere filosofisch geïnteresseerden kun je die vragen gaan onderzoeken. Durf jij te twijfelen aan je eigen mening? Kom dan naar het enige Café Filo van Amersfoort en omstreken. Op deze dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 ga je met de aanwezigen filosoferen over de vraag van die avond. Dat is ook je enige huiswerk: over welke vraag zou je met de anderen van gedachten willen wisselen? Inloop vanaf 19:30 uur. Geschatte eindtijd: 22:00 uur.

Voor meer uitleg over het Café Filo kijk je op deze webpagina.